FIBERBOX, THE CHEAPEST COLD-CHAIN SHIPPING BOX SOLUTION ON THE MARKET

Környezetbarát hőszigetelő dobozok

Közvetlenül a gyártótól

Környezetbarát csomagolás

Vásároljon hőszigetelt dobozokat közvetlenül a szigetelőanyag gyártójától, átlagosan mindössze 110 Ft / belső liter áron.  Új és tiszta szálasanyag újrahasznosításával foglalkozunk gépeink segítségével, melyből doboz szigetelő bélést állítunk elő egy üzemen belül. Az 50mm vastagságú hőszigetelő bélés U=0,5 W/m2K hőátbocsátási tényezővel rendelkezik.

Élelmiszer és gyógyszeripari dobozok

Hűtőházi dobozok

Dobozainkat kereskedelmi, hivatali és személyes használatra kínáljuk. 

Számos méretben elérhetőek, például:

60x40x40 külső 40x30x30cm bel.

40x30x30 külső 30x20x20cm bel.

40x30x20 külső 30x20x10cm bel.

stb, egyedi méretekben is.  A Fiberbox dobozok kiváló hőszigeteléssel rendelkező dobozok melyek széles körben használhatóak egészségügyi vagy élelmiszeripari hőszigetelt dobozként.  

Fagyasztva 24 órán keresztül, vagy még tovább

Fiberbox insulated box lining

A Fiberbox egy könnyen használható csomagoló rendszer idő-hőmérséklet érzékeny és hőmérséklet-szabályozott termékekhez, mint például friss és meleg élelmiszerek, vagy hideg és fagyasztott élelmiszerek, hűtött gyógyszerek vagy egészségügyi termékek. Rakja tele a dobozt akár hideg, akár meleg áruval és a bontatlan doboz mindössze <0.5°C hőt veszít óránként -25°C és 75°C között. Az alumínium réteg visszaveri a hőt és a szigetelésben található számtalan légbuborék megtartja az ön termékének hőjét. 

Csomagolás

Thermobox food box medicine box

 Egyszeri használat vagy akár több hónapos használat, a Fiberbox a legolcsóbb megoldást kínálja. Hőtárolós dobozainkat raklapra rakodjuk, így akár 100 dobozt is tudunk csomagolni raklaponként, függően a kért méretektől és mennyiségektől. 

Miből készül?

Box thermal insulation lining

Dobozaink hőszigetelése tiszta, új textíliák gépi újrahasznosításával készül. Az 1.5 decitex finomságú könnyű szálak egy vastag bélést alkotnak amiben számtalan légbuborék szigetel hőt és hangot.


Környezetvédelem

Fiberbox recycled box heat insulation

    Hozzájárulunk vállalkozása fenntarthatóságának javításához! Újrahasznosított termékeink használatával Ön is hozzájárul a még értékes, de más módon már nem hasznosítható textíliák környezetszennyezésének csökkentéséhez és a termék életgörbe meghosszabbításához.

image4

Teszteltük dobozainkat a nyári hőségben

50 mm falvastagság 24-36 órás szállításokhoz

Teszteltük a Fiberboxot a nyári melegben. Környezetbarát, hűtött ellátási lánc csomagoló dobozaink versenyképes megoldást kínálnak Önnek, mind hűtött, mind fagyasztott szállítmányokhoz.   


Természetesen a dobozba helyezett termék induló hőmérséklete nagyban befolyásolja a végeredményt. A Fiberbox a jégakkuk használata nélkül is töredékére csökkenti a külső hőmérsékletet, így a dobozba helyezett áru hűvös marad, akárcsak a hideg csapvíz.  


A kívánt véghőmérséklettől és a szállítási időtől függően javasoljuk, hogy használjon 2-4 jégakkut az 50 mm-es falvastagságú dobozokhoz és a hűtött árukhoz, mint például a gyümölcsök és zöldségek. 

Különleges hidrofób, nemszőtt tasakokat biztosítunk a jégakkukhoz, amelyek a tasak belsejében tartják a nedvességet, és megakadályozzák a jégakkukkal érintkező termékek fagyását.  


Fagyasztott termékeket szeretne küldeni? Nem probléma, ügyfelei ugyanúgy fagyottan kapják meg a doboz tartalmát, mint ahogy az fel lett adva. 


* A teszteket légkondicionálás nélküli, száraz helyiségekben, digitális szondás hőmérővel végeztük. 

48 órás szállítás

Egy napnál hosszabb szállításhoz van szüksége hőmérséklet szabályzott dobozokhoz? 


Környezetbarát csomagoló dobozaink 100 mm-es szigetelő réteggel ideális szállítási megoldást jelenthetnek Önnek.

Tudjon meg többet

Subscribe

Sign up to hear from us about specials, sales, and events.

Kapcsolat

Whatsapp-on és Email-en keresztül 24/7 elérhetőek vagyunk

Lépjen kapcsolatba velünk bátran, éjjel vagy nappal, Whatsapp-on a 0036203481500 számon vagy email-ben alább!

Fiberbox

Szécsény, Nógrád, Hungary

Tel.: 003632370558 Mobil: 0036203444022

Send email

Cancel

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A textil újrahasznosításról

Ön gyártó vagy hivatalos szerv, amely többlet, vagy osztályon kívüli textíliákkal rendelkezik?

Segítünk a fenntartható termelés elérésében a hulladékkezelési költségek csökkentésével.

A tiszta textilhulladékokat egy speciális géppel újrahasznosítjuk, amely megtépi a textilszövetet az alapszálig. Az anyagot feltépjük és azt új termékekben használják. Az újrafeldolgozott textilszálak évtizedekkel meghosszabbíthatják a textil termékek élettartamát. Az újrahasznosítási folyamat minimális por- és zajszennyezést eredményez, nem használ nyersanyagot, kis mennyiségű hulladékot termel, így újrahasznosítási folyamatunk 100% környezetbarát.


A textil- és ruházati hulladékok többsége háztartási forrásokból származik, és használt textil hulladékként vált ismertté. Ugyanilyen értékes rész a fogyasztó előtti forrásokból származik. A használt textíliák kilencven kilenc százaléka újrahasznosítható. Becslések szerint a textilhulladékok mintegy 20% -át világszerte visszanyerik a textilszálak újrahasznosítása révén, míg a többit újrahasznosítják a használt ruhák és törlőrongyok piacán.


A textil-újrahasznosítás régi ruháknak, és más textileknek adhat a második életet. Ez nemcsak csökkenti a hulladéklerakókba kerülő hulladék mennyiségét, hanem segít a szervezeteknek a hulladékkezelési költségeik csökkentésében vagy a jótékonysági szervezetek számára.


A textil- és ruházati újrafeldolgozásban való részvétel iránt érdeklődő vállalatokat számos textilipari szövetség - és a világ számos legnagyobb gazdaságának kormányzati kezdeményezései révén - több szervezet támogatja.


A többi európai iparhoz hasonlóan a textilipar már évtizedek óta fektet be a fenntartható fejlődésbe. A textilágazatban ma látott növekvő fenntarthatósági munka a termelési lánc optimalizálására összpontosít. Ezek a fejlesztések értékes erőforrásokat takarítanak meg, minimalizálják a környezetszennyezés hatásait, javítják a munkavállalói körülményeket és megőrzik a fogyasztók egészségét.

Például a fenntarthatóság szem előtt tartásával a termék életciklusának legjelentősebb hozzájárulása az energia- és vízmegtakarításhoz, mivel ezek a megtakarítások általában gazdasági hasznot hoznak az érintett vállalatok számára.


Egyes becslések azt mutatják, hogy a gyapot az összes mezőgazdasági termék közül a legnagyobb vízfelhasználó, amely világszerte az öntözött mezőgazdasági földterületek több mint felét képviseli. A gyapottermelés 550-950 liter / m2 ültetett négyzetméterre, vagy 7000-29 000 liter vizet termel minden kilogrammra. Egy pamut póló előállítása 2500 liter vizet igényelhet. Világszerte a gyapot minden évben az összes peszticid 11% -át teszi ki, még akkor is, ha a termelés területe a világ szántóterületének csupán 2,4% -át fedi le.


A textíliák újrafelhasználásának elősegítése mind környezeti, mind társadalmi-gazdasági szempontból létfontosságú. Az ágazat nagy mértékben hozzájárul a foglalkoztatáshoz, többek között a csökkent munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához is.

Textile Fibre Recycling
Textile Fibre Recycling